Válóperes ügyvéd: családjogi ügyek, válóperek

Vagyonmegosztás, gyermekelhelyezés, szülői felügyeleti jog, tartásdíj, apasági perek, öröklési jogviták, élettársi kapcsolatok, ajándékozás, házassági szerződések, szülői, nagyszülői kapcsolatok – empátiával, tapasztalattal és hatékonyan kezelünk minden családot érintő jogi kérdést.

Válóper

Amikor egy házastárs a válóperes ügyvédhez jön, akkor már általában kimerítette a házasság megmentésének lehetőségeit, de az érzelmi válságon még nem jutott túl. A helyzetet empátiával és érzelmi intelligenciával kezeljük úgy, hogy a kényes kérdéseket is fájdalom nélkül tudjuk átbeszélni.
Már a válás gondolatának első megfogalmazásakor érdemes megkeressen, hogy tisztában legyen a jogaival, az eljárással és az elvégzendő feladatokkal. Érdemes tudnia, milyen döntéseket kell meghoznia és ezeknek milyen várható következményei lesznek. Keressen meg egy konzultációra!
Válóper esetén a célunk az, hogy méltósággal, a lehető legkevesebb további sérelemmel és anyagilag is igazságosan, de a saját érdekek érvényre juttatásával, az eljárások engedte legrövidebb időn belül legyenek túl Ügyfeleink a válsághelyzeten, és olyan megoldást találjanak, ami végleges lezárást jelent minden szempontból.

Gyermekelhelyezési peres ügyek, láthatás, felügyeleti jogok

A gyermekelhelyezési perek érzelmi oldalról az egyik leginkább megterhelő eljárások. A gyermek és a megbízó érdekeit érvényre juttatni olyan helyzetben, amikor a másik fél is minden eszközt bevet, dörzsölt, és az eljárások minden részletében tapasztalt ügyvédet kíván. Ha kérdése van a lehetőségekkel kapcsolatban, keressen meg az Elérhetőségek menüpontra kattintva!

Öröklés, hagyatéki eljárás

A legtöbb esetben a hagyatéki eljárás során a végrendelet és a vonatkozó törvények alapján történik a vagyon családtagok, örökösök közötti szétosztása. A hagyatéki eljárás során is érdemes ügyvéd segítségét igénybe venni, előzetesen tájékozódni a folyamatról, a jogairól, a fizetendő díjakról és illetékekről. Kérjen időpontot az Elérhetőségek menüpontban!

Előfordulhatnak olyan esetek is, amikor az örökösök, illetőleg az öröklésben érdekeltek között vita alakul ki, ilyenkor alapvetően fontos, hogy egy tapasztalt ügyvédet találjon, aki képviseli az érdekeit és segít a peren kívüli megállapodás vagy a későbbi perindítás folyamatában.

Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ. További információ