Ügyvédi munkadíj

Az ügyvédi szolgáltatások konkrét árai, a Budapesti Ügyvédi Kamara állásfoglalása miatt nem tehetők közzé az ügyvédi honlapon, de telefonos, személyes vagy e-mailben történő egyeztetés keretében, erről részletesen tájékozódhat.

munkadíj mértékét befolyásolja az ügy természete és összetettsége, a megbízás időtartama, az ügy tárgyának értéke, és az ellátáshoz szükséges ügyvédi felelősség nagysága, a befektetett munkaóra. Az ügyvédi megbízási szerződéssel létrejövő megállapodás után rejtett költségek nem maradnak, a megbízási szerződésben maradéktalanul rögzítésre kerül minden, egyébként előre leegyeztetett költség. Az ügyvédi munkadíj többnyire előre fizetendő. Ez történhet fix díj, százalék, óradíj, vagy egyedi díjazás alapján. Az utólagos díjfizetésről, részletfizetésről, és egyéb várható költségekről -perköltség, illetékek, szakértői díjak- még a megállapodás előtt előre tájékoztatjuk. Az esetek többségében egy óra alatt meg tudjuk válaszolni kérdéseit, és javaslatot teszünk a megoldásra. Kiemelten ügyelünk arra, hogy ügyfeleink részére mindig a legköltségkímélőbb célravezető megoldást kínáljuk. Díjainkról érdeklődjön e-mailen vagy telefonon!

Ezt a weboldalt a Dr. Kovács Szilvia Ügyvédi Iroda, a Budapest Ügyvédi Kamarában bejegyzett iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak. Az ügyvédi honlap tartalmára és megjelenésére vonatkozó rendelkezéseket a Magyar Ügyvédi Kamara által megalkotott, az ügyvédi hivatás etikai szabályairól és elvárásairól szóló szabályzat tartalmazza.

Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ. További információ