Büntetőjogi ügyvéd

 

Ha bűncselekmény elkövetésével gyanúsítják, idézést kapott tanúként vagy gyanúsítottként, esetleg vádat emeltek Ön ellen, keressen meg mihamarabb! Az eljárás minél korábbi szakaszában kap szakértő segítséget, annál többet tehetünk Önért. Hívjon még ma!

Több éves büntetőeljárási tapasztalatunkkal, empatikus hozzáállással vállaljuk a védelmet, képviseletet, tanácsot adunk a jogi lépésekben. Büntetőügyvédként jelen lehetünk olyan eljárásbeli eseményeken, ahol a terhelt jelenléte kötelező vagy lehetséges, továbbá betekinthetünk az eljárás irataiba, –
Vállaljuk továbbá sértett felek számára feljelentések, okiratok megfogalmazását és az eljárás során a jogi képviseletet.

A profi védelemhez Önnek is joga van!
Végigkísérjük az eljárás valamennyi szakaszán, az eljárás megindulásától egészen a jogerős döntés átvételéig. A védelemhez való jog alkotmányos alapjog. Az eljárásban az ártatlanság vélelme alkotmányos alapelv, amit semmilyen eljárás vagy hatósági hozzáállás sem hagyhat figyelmen kívül.
A feladatunk, hogy maximálisan, a törvényi keretek minden lehetőségét felhasználva védjük a jogait az esetleges letartóztatás, a nyomozati szak, illetve a bírósági tárgyalások során. Mindenkinek joga van a tisztességes eljáráshoz!

Büntetőügyvédként a feladatunk az is, hogy segítsük a védencet a megfelelő védekezési taktika kiválasztásában, az eljárásban észrevételeket és indítványokat tegyünk, felhívjuk a hatóság figyelmét az esetlegesen a nyomozás során felmerült mulasztásokra, és természetesen, hogy segítsük a terheltet a vonatkozó jogszabályok értelmezésében.

Teljes körű szolgáltatás
Minden büntetőüggyel kapcsolatos jogi munkát elvégzünk attól a pillanattól, hogy hozzánk fordult, egészen a jogerős ítélet meghozataláig. Mindezt proaktívan, javaslatokat téve, a legyen bár sértett, vagy terhelt, mindig az Ön érdekét szem előtt tartva látjuk el munkánkat. Sürgős esetben segítségünkre napszaktól függetlenül is számíthat, egyes eljárási cselekmények nem feltétlenül munkaidőben történnek.

Sürgős esetben 0-24 órában állunk rendelkezésére!

Mielőbb keressen meg egy előzetes konzultációra az Elérhetőségeink menüpontra vagy ide kattintva!

Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ. További információ